news

تمامی سرویس های ارایه شده، 1 روز پس از تاریخ سررسید به صورت خودکار مسدود (Suspend) و پس از گذشت 15 روز از تاریخ سررسیدشان، به صورت خودکار توسط سیستم حذف (Terminate) خواهند گردید و قابل بازگشت نیست.



اشتراک در شبکه هاي اجتماعي :

مطالب مرتبط با اين نوشته Related to this post